Lujakallion telttapaikat

Koska Lujakallion telttapaikoista on kaivattu esittelyä ja lisätietoja, tässä niitä yksityiskohtaisesti  Lujakallion tapahtumiin tulevien tiedon tarvetta helpottamaan. Paikkojen lisäksi tapahtumien aikana leiriytyä voi minne tahansa, mihin teltan saa pystytettyä ja missä se ei ole kulkuväylällä. Paikkojen koot on ilmoitettu niin, että ilmoitettu koko on teltan pohjan maksimikoko.

Postauksen kuvat on otettu kesäkuussa 2021.1.  Toiseksi suurin telttapaikka, kooltaan 8,5 x 6 metriä. Lähin sisäänajoportista katsoen, kasvimaan ja huussien läheisyydessä. Ekstrapiirteenä pieni, valettu alusta, johon on turvallista laittaa esimerkiksi telttaa lämmittävä hiilipata.

2.  Summittaisesti pyöreä telttapaikka, halkaisijaltaan n. 5 metriä.  Toiseksi lähin sisäänajoportista katsoen. Telttapaikat 2, 3 ja 10 erkanevat samasta kentältä lähtevästä polusta.

 3. Suurin telttapaikka, kooltaan 10 x 6,5 metriä. Erikoisuutena ja huomioitavana se, että paikan 10 polku kulkee tämän telttapaikan läpi (paikan leveysmitta otettu polun reunasta).

4.  Tämä telttapaikka on kooltaan 5,7 x 6,7 metriä.


5.  Eteläreunan viimeinen paikka, kooltaan 5,5 x 6 metriä. Paikkojen 5, 6 ja 7 polut erkanevat samasta kentältä lähtevästä polusta.

6.   Pieni telttapaikka, 3,5 x 3,3 metriä, jonne sopii esimerkiksi kartioteltta tai pieni viikinkiteltta.

7. Kooltaan 5,3 x 6,5 m. Kentän itäkaarteen ensimmäinen paikka. Erikoisuutena maahan upotettu reilun kokoinen luonnonkivi, jonka päälle on turvallista asettaa esimerkiksi hiilipannu.


8.  Tämä paikka on kooltaan 5 x 4,7 metriä.

9. Ns. vanha pesupaikka, kooltaan 3,6 x 4,5 metriä.


10.  3 x 5 metrin kokoinen paikka. Hiekkarinteen päällä kentän eteläreunassa, täysin näkymättömissä kentältä. Polku paikalle kulkee paikan 3 kautta, toinen polku paikalle pääsemiseen kulkee miesten huussin sivuitse. Näkymättömyytensä takia erityisen sopiva modernilla teltalla leireilemiseen, jos keskiaikakelpoista telttaa ei ole.

11. Kentän raivattu telttapaikka, 3,4 x 5 metrin kokoinen.  Koska hiekkaan on hankalampi saada kiiloja tukevasti, tämä paikka sopii parhaiten viikinkiteltalle.


 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Talkookuulumisia 5.9.2021

Leiriä pukkaa...