Lujakallion talkoot 1.5.2021


Vapunpäivä antoi parastaan, kun kokoonnuimme Lujakallioon talkoisiin.



Pariin kertaan leijaili muutama hentoinen hiutale lunta, mutta muuten oli mukavan poutainen keli. Lämpötila oli petollista, koska tuuli vähensi lämpöä. Joten jos pysytteli liikkeessä, niin tuli jopa hiki! ;)

Puuliiterissä oli jo jokavuotinen pesänrakentaja ehtinyt tehdä puupinon taakse pesänsä. Toivottavasti emme häirinneet haudontaa kovin.. :(



Magnus ja Namia karsivat metsään talvella kaadettuja puita ja kantoivat niitä liinojen avulla aidan viereen. Kuvassa oli suunnitteluvaihe menossa, mutta työntouhussa miehet olivat sen verran nopeita, etten saanut heistä kuvaa otettua. Amandan takana oleva puupino kuitenkin kertoo tulosta tulleen.




Amanda kuori rangoista kolme yhden päivän aikana, ihan yksin!



Celestinus pätki ja kuljetti ohuempia kaatuneita puita metsästä sekä pilkkoi niitä puuliiteriin syksyn/ensi vuoden käyttöä varten. 




Kuivat polttopuut taitavat olla hiukan kortilla tänä vuonna... :(



Serafina ja Lauretta tyhjensivät huussit. No juu, Magnus auttoi sen yhden painavan paljun kanssa, kun se oli puolillaan nestettä.. :P



Uuden tulisijan paikkaa raivattiin pikkutaimista.



Parkkipaikaltakin raivailtiin risukkoa. Sekä risuja, että raivattua taimikkoa sitten polteltiin keskustulisijalla ja hiilloksella oli maittavaa polt.. paahtaa vaahtokarkkeja. :)





Vappunakit tuli myös syötyä!



Nuoremmat lapset leikkivät ympäri Lujakalliota ja iloiset äänet kaikuivat pitkin päivää.


Kirjoitti Lady Lauretta of Palatine, kuvat lady Lauretta ja lady Serafina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lujakallion telttapaikat

Talkookuulumisia 5.9.2021

Leiriä pukkaa...